• ناموجود
کتاب دست دوم مبانی کار آفرینی از علی کبر احمدی و حسن درویش
search
  • کتاب دست دوم مبانی کار آفرینی از علی کبر احمدی و حسن درویش

کتاب دست دوم مبانی کار آفرینی از علی کبر احمدی و حسن درویش

50,000 تومان
بدون مالیات
تعداد
ناموجود

  سیاست امنیتی

اعتماد شما به سایت پند بوک بزرگ ترین افتخار مجموعه است.

  سیاست ارسال

ارسال از طریق پست پیشتاز و یا تیپاکس امکان پذیر می باشد .

  ضمانت برگشت وجه

امکان برگشت وجه در صورت عدم رضایت وجود دارد.

 نکته: پیشنهاد می کنیم “  خلاصه کتاب مبانی کار آفرینی از علی کبر احمدی و حسن درویش  ” را در سایت pandnote.ir  بخوانید .

کتاب مبانی کارآفرینی در بخش کتابهای رشته علوم تربیتی در فروشگاه بزرگمهر موجود بوده و همچنین جهت بحث و گفتگو پیرامون این موضوع و دانلود تحقیق علوم تربیتی میتوانید به انجمن تخصصی دانشجویان ایران مراجعه فرمایید.

  • فصل اول: کلیات کارآفرینی

  • فصل دوم: خلاقیت و نوآوری

  • فصل سوم: کسب و کارهای کوچک

  • فصل چهارم: کارآفرینی سازمانی

مقدمه

خوشبختانه چند سالی است که تب کارآفرینی همچون تب واقعی که علامت دفاع و واکنش طبیعی نسبت به ورود یک میکروب خارجی است به عنوان علامت دفاع و درمان بیکاری و اشتغالزایی در چهره دولتمردان و دلسوزان نظام جمهوری اسلامی بـه خـوبی و وضوح مشهود است. در چنین شرایطی چنانچه صاحبنظران کارآفرینی کشور احساس مسئولیت نکنند و با یک همت گروهی، مبانی کارآفرینی را تبیین و معرفی ننمایند و از آن حفاظت و صیانت نکنند ممکن است همچون بسیاری از امور ضروری و مفید دیگر به انحراف، فراموشی و نهایتاً به نابودی کشیده شود.

دنیایی که امروزه ما آن زندگی میکنیم هر چند در طول آن، ایرانیان نیـز بـا در سایر همنوعان خود اشتراک زیستی دارند اما در عرض آن از بسیاری عقب ترند؛ بدین معنا که شاید ایرانیان از نظر جسمی در قرن حاضر زندگی کنند، اما از نظر فکری و نرم افزاری در زمانهای دور از زمان حاضر زندگی می کنند.

به شرایطی شبیه شرایط کشور ما نامهای بسیار گذارده اند: دوران گذار دوران نه این و نه آن کشورهای در حال توسعه و….. اما هرچه که باشد چندان فرقی نمی کند، بدین لحاظ که ما رفته رفته به جهت آنکه سرعت ابداعات و تحولات و پیشرفت ها رشد روزافزون یافته هر روز سالها از تمدن امروزین دنیا عقب می افتیم و این برای هر ایرانی آزاده، جز تأثر و افسوس ارمغان دیگری نخواهد داشت.

کارآفرینی که شومپیتر از آن به عنوان موتور توسعه و رشد و پیشرفت اقتصادی کشورهای توسعه یافته یاد میکند پدیده ای است چند بعدی و در هم تنیده با فرهنگ اقتصاد و سیاست و اجتماع و چنان نیست که مثلاً با بخشنامه و تبلیغ و تحقیقاتی از این دست به كُنه و ذات آن دست پیدا کرد البته این بدان معنا نیست که این امر مقوله ای ثقیل و پیچیده و خارج از توان ادراکی – تعقلی ماست، بلکه آن پدیده ای است ناشناخته با فرهنگ و اقتصاد و سیاست و اجتماع.

کارآفرینی اگر چه یک شغل نیست؛ اما ترویج فرهنگ آن در جامعه، نـه تنهـا بیکاریهای پنهان را آشکار و درمان می ،کند بلکه باعث پیشگیری از آن نیز می شود. در اینجا این سؤال مطرح میگردد که اگر کارآفرینی یک شغل نیست، پس مبانی کارآفرینی چیست و کارآفرین کیست؟ چرا آنها را موتور توسعه اقتصادی نامیده اند؟ آیا کارآفرینی انواع مختلفی دارد؟ آیا ویژگیهای روان شناختی و جمعیت شناختی کارآفرینان با هم تفاوت دارند؟ و….. که در کتاب حاضر به این سؤالات و سؤالاتی از این قبیل پاسخ داده خواهد شد.

pdf